Sommer College

Kære elever og forældre

På Fortunaskolen vil der, denne sommer, være en række forskellige sommeraktiviteter, hvor alle elever har mulighed for at deltage. Det er ikke nødvendigt, at være tilmeldt SFO eller Klub for at deltage i aktiviteterne. Sommeraktivitet er opstået på baggrund af en ekstra bevilling, som folketinget har udmøntet i forbindelse med Covid-19.

Tilbuddet er for alle 6 - 17 årige, det kræver blot, at I tilmelder Jer aktiviteterne. Hvis man går i klub eller SFO, skal man også tilmelde sig de aktiviteter, man ønsker at deltage i. Vi overholder alle gældende retningslinjer i forhold til Covid-19, der er dog et maksimalt deltager antal til hver aktivitet.

BEMÆRK: Tilmelding på vedhæftede fil
Pladserne fordeles efter først til mølle princippet.
Tilmeldingsfrist senest fredag den 26. juni 2020 kl. 12:00
I vil få besked senest mandag den 29. juni kl. 15:00 på SMS - om der er en plads til jeres barn

Sommer College Brev
Aktiviteter og tilmeldning