Gørding Skole Fortuna

Gørding Skole Fortuna er beliggende ved motorvejen og jernbanenettet i Gørding - den østlige del af Esbjerg Kommune. Der er ca. 27 km fra Esbjerg centrum.

Vi er en afdeling med ca. 350 elever fordelt på 1-2 spor på 0. – 9. årgang, 26 lærere og 7 fritidsmedarbejdere i SFO samt Fritids- og Ungdomsklub.

Gørding Skole Fortuna har en ung, engageret og udviklingsorienteret personalegruppe. Vi er på Gørding Skole Fortuna meget optagede af nye læringstiltag og målstyret undervisning. Ligeledes har vi fokus på elevernes trivsel.

Der er en stærk tradition for tæt samarbejde mellem børnehave og skole vedr. Smart Skolestart.

Gørding Skole Fortuna er lys og ny renoveret og indbyder til læring og leg

Afdelingens fysiske rammer er lyse, rummelige og enten nybyggede eller nyrenoverede! Omgivelserne rummer både street- miljø fx med parcour område, multibane og skateboardområde samt grønne områder med bålplads, tingsted, mountainbikebane, legeplads og boldbaner.

Vi har smartboard i alle klasseværelser og faglokaler.

Udeskole og bevægelse er en del af vores DNA!

Det lokale idræts- og kulturcenter er vores nabo og her finder vores idræt og mange PULS/bevægelsesaktiviteter sted.

Derudover har vi en hytte i Sdr. Lourup 5 km. Fra afdelingen; her er der skovhave, boldbane samt bålplads og området anvendes ofte til udeskole. Her har vi også 12 kanoer, da hytten grænser op til Holsted Å.

Vi lægger som afdeling stor vægt på vekselvirkningen mellem bevægelse, udeskole og mere stillesiddende arbejdsformer.

Uden mad og drikke lærer man ikke!

Madhuset på afdelingen tilbyder hver dag sund og næringsrigtig mad til en overkommelig pris. Men et veludstyret industrikøkken og et meget engageret personale kan vi hver dag tilbyde vore elever og ansatte at købe dagens menu eller salatbar, frugt, grovbrød, drikke mm.

Adressen for Gørding Skole Fortuna:
Skole
Skolegade 16