Nordre Skole Fortuna

Nordre Skole Fortuna består af en skole-, en SFO- og en klubenhed. Afdelingen er beliggende lidt nord for centrum i Bramming tæt på sportsanlæg og fritidscenter, og udgør en relativ stor skole med ca. 600 elever og 40 lærere fordelt på 3 spor fra 0. – 9. klassetrin.

Nordre Skole Fortuna er en afdeling med solide traditioner for god læring og faglig stolthed, båret af et godt samarbejde mellem lærere, pædagoger og ledelse. Vi er særligt optagede af trivsel, forældresamarbejde og den professionelle tilgang til læring.

Skolen er har fine udearealer med adgang til sportsanlæg, stort legepladsanlæg og diverse grønne områder, og derfor er mulighederne for at eleverne får sig bevæget igennem skoledagen gode.

Adressen for Nordre Skole Fortuna:
Gabelsvej 8